Goedkoop Via onze website kun je goedkope, of soms zelfs gratis, producten scoren. Ook kun je meedoen aan winacties om de gaafste prijzen te winnen.
Gemakkelijk Omdat de winacties, dagdeals en spelletjes allemaal online zijn, kun je meedoen wanneer en waar je maar wilt. Gemakkelijker de beste deals scoren of prachtige prijzen winnen gaat bijna niet.
Betrouwbaar Wij werken alleen samen met betrouwbare partners. Goedkoop of gratis betekent dus ook écht goedkoop of gratis.

Gratis magazines

Wanneer je even tijd voor jezelf wilt, is het heerlijk om op de bank of in bed te kruipen met een goed tijdschrift. Vind jij abonnementen echter te duur ondanks dat je graag tijdschriften leest? Daar hebben wij iets op gevonden. Je kunt namelijk met enkele tijdschriften vrijblijvend kennis maken door deze een maand gratis uit te proberen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Tijdschriften voor iedereen

Tijdschriften lezen kan overal, op reis in het vliegtuig of de trein, op de bank na een lange dag werken of wanneer je heerlijk op een tuinstoel in de zon ligt. Daarnaast kan jong en oud tijdschriften lezen, afhankelijk van het type tijdschrift en jouw persoonlijke voorkeur. Wil jij dus een maand lang gratis profiteren van de leukste magazines? Dit kan bijvoorbeeld met de Autoweek, Flair, Libelle, Margriet, Story en Viva. Het zijn dus niet alleen tijdschriften voor vrouwen, maar ook de mannen kunnen zeker genieten van een goed magazine. Daarnaast kun je de tijdschriften ook nog lezen op je tablet en kun je het tijdschrift dus lezen waar en wanneer je maar wilt!

Profiteren van gratis tijdschriften

Wat is er nou leuker dan gratis jouw favoriete tijdschrift op de deurmat ontvangen? Vanaf nu kun je tijdschriften zelfs één maand lang gratis proberen! Zo ontvang jij 1 maand een magazine naar keuze en kun je bepalen of het je bevalt of dat je liever toch nog een ander tijdschrift probeert. Het is natuurlijk zonde om gelijk een abonnement af te sluiten bij een tijdschrift waarvan je niet zeker weet of je het wel leuk vindt om deze wekelijks of maandelijks te ontvangen. Probeer dus eerst een tijdschrift een maand gratis uit! Klik snel op een van de banners op deze pagina om direct te worden doorverwezen naar een website waarop je je kunt aanmelden om vrijblijvend kennis te maken met het desbetreffende tijdschrift. Wanneer je hier interesse in hebt hoef je alleen je naam, e-mail en telefoonnummer achter te laten. Werknemers zullen jou dan terug bellen en je alles uitleggen over deze actie! 

Terug naar overzicht