Goedkoop Via onze website kun je goedkope, of soms zelfs gratis, producten scoren. Ook kun je meedoen aan winacties om de gaafste prijzen te winnen.
Gemakkelijk Omdat de winacties, dagdeals en spelletjes allemaal online zijn, kun je meedoen wanneer en waar je maar wilt. Gemakkelijker de beste deals scoren of prachtige prijzen winnen gaat bijna niet.
Betrouwbaar Wij werken alleen samen met betrouwbare partners. Goedkoop of gratis betekent dus ook écht goedkoop of gratis.

Gratis magazines

Wanneer je even tijd voor jezelf wilt, is het heerlijk om op de bank of in bed te kruipen met een goed tijdschrift. Vind jij abonnementen echter te duur ondanks dat je graag tijdschriften leest? Daar hebben wij iets op gevonden. Je kunt namelijk met enkele tijdschriften vrijblijvend kennis maken door deze een maand gratis uit te proberen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Tijdschriften voor iedereen

Tijdschriften lezen kan overal, op reis in het vliegtuig of de trein, op de bank na een lange dag werken of wanneer je heerlijk op een tuinstoel in de zon ligt. Daarnaast kan jong en oud tijdschriften lezen, afhankelijk van het type tijdschrift en jouw persoonlijke voorkeur. Wil jij dus een maand lang gratis profiteren van de leukste magazines? Dit kan bijvoorbeeld met de Autoweek, Flair, Libelle, Margriet, Story en Viva. Het zijn dus niet alleen tijdschriften voor vrouwen, maar ook de mannen kunnen zeker genieten van een goed magazine. Daarnaast kun je de tijdschriften ook nog lezen op je tablet en kun je het tijdschrift dus lezen waar en wanneer je maar wilt! Enkele online magazine tips hebben we hier voor je verzameld:

  • De perfecte dosis aan lifestyle informatie, tips en tricks voor kleding, fashion nieuws en de nieuwste shopping trends lees je op ilovemode.nl. Dit is het fashion en lifestyle magazine voor classy dames!
  • Je wintersport vakantie start op met Snowzone. Kies het perfecte ski gebied of zorg dat je ski of snowboard uitrusting compleet wordt met het wintersport magazine van snowzone.nl. Lees de wintersport tips, reviews en reports in dit magazine om optimaal voorbereid op vakantie te kunnen gaan.
  • Het online mode, accessoire en lifestyle magazine voor alle hippe vrouwen, mannen en kinderen is te vinden via dit magazine van Zeker Hip. Lees de blog artikelen om op de hoogte te blijven van alle hippe zaken.
  • Blogs over alle typische mannen bezigheden lees je via het magazine van watmannenwillen.nl. Lees de blogs voor mannen en laat je informeren over leuke en interessante zaken.
  • Blog over trending topics voor women : Lees dit magazine met fashion, beauty & lifestyle voor moderne vrouwen van vrouweninfo.nl. dagelijkse dosis vrouwen weetjes, nieuwtjes en handige tips & tricks voor fashion, beauty & lifestyle op één blog.
  • hét online magazine voor mannen met blogs over bv racen en techniek is te vinden via het Magazine voor de man van Mannen Brandstof. Lees dit blog en blijf op de hoogte van alle mannen zaken.
  • Ales over de mooie dingen in ons leven is te lezen in het online magazine van dewereldismooi.nl. Lees de blogs met tips voor bv vakantie, kunsten of hobby, als het maar mooi is!
  • girlzpower.nl - Het online magazine voor vrouwen voor blogs vol inspiratie voor vrouwen van Girlz Power met beauty, fashion, wooninspiratie, lifestyle en food tips. Girlz van deze tijd weten hoe ze met dit magazine op de hoogte kunnen blijven. Dit blog heeft iedere week vele nieuwe leuke tips.
  • Leuke moeders - Het mama blog van Nederland. In dit mama blog lees je tips voor tijdens de zwangerschap en kooptips voor je baby tijd.
  • voordeelvoorouderen.nl - Financieel voordeel & kortingen voor 60+ is te vinden via dit Voordeel voor ouderen. Wekelijks vindt u hier alle tips om voordeel te behalen. Dit magazine is speciaal voor ouderen / 50+'ers die met korting op stap willen.

Profiteren van gratis tijdschriften

Wat is er nou leuker dan gratis jouw favoriete tijdschrift op de deurmat ontvangen? Vanaf nu kun je tijdschriften zelfs één maand lang gratis proberen! Zo ontvang jij 1 maand een magazine naar keuze en kun je bepalen of het je bevalt of dat je liever toch nog een ander tijdschrift probeert. Het is natuurlijk zonde om gelijk een abonnement af te sluiten bij een tijdschrift waarvan je niet zeker weet of je het wel leuk vindt om deze wekelijks of maandelijks te ontvangen. Probeer dus eerst een tijdschrift een maand gratis uit! Klik snel op een van de banners op deze pagina om direct te worden doorverwezen naar een website waarop je je kunt aanmelden om vrijblijvend kennis te maken met het desbetreffende tijdschrift. Wanneer je hier interesse in hebt hoef je alleen je naam, e-mail en telefoonnummer achter te laten. Werknemers zullen jou dan terug bellen en je alles uitleggen over deze actie! 

Terug naar overzicht