Goedkoop Via onze website kun je goedkope, of soms zelfs gratis, producten scoren. Ook kun je meedoen aan winacties om de gaafste prijzen te winnen.
Gemakkelijk Omdat de winacties, dagdeals en spelletjes allemaal online zijn, kun je meedoen wanneer en waar je maar wilt. Gemakkelijker de beste deals scoren of prachtige prijzen winnen gaat bijna niet.
Betrouwbaar Wij werken alleen samen met betrouwbare partners. Goedkoop of gratis betekent dus ook écht goedkoop of gratis.

Online bingo spelen met gratis speeltegoed 

Bingo wordt vaak gekenmerkt als een oubollig spel dat alleen oude omaatjes spelen, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om bingo spelletjes online te spelen waar je maar wilt. Hierdoor is het dus ook mogelijk om vanuit thuis leuke prijzen te winnen met bingo. Je hoeft dus niet tussen alle ouderen te gaan zitten als je even lekker bingo wilt spelen. Wil jij nu starten met een bingo game, dan kun je hier terecht voor een gratis bingo speeltegoed. 

Bingo spelen online

Het bingo spel wordt met meerdere spelers gespeeld, iedere deelnemer van het spel ontvangt een kaart met nummer. Deze nummers kunnen weggestreept worden wanneer deze worden omgeroepen door de spelleider. De bingo kaart is als volgt ingedeeld:

  • B kolom, bevat vijf nummers uit de getallenreeks een tot en met vijftien
  • I kolom, bevat vijf nummers uit de getallenreeks zestien tot en met dertig
  • N kolom bevat vier nummers uit de getallenreeks eenendertig tot met vijfenveertig met een leeg vakje in het midden
  • G kolom bevat vijf nummers uit de getallenreeks zesenveertig tot en met zestig 
  • O kolom bevat vijf nummers uit de getallenreeks eenenzestig tot en met vijfenzeventig

Naast deze standaard bingo kaart zijn er ook een aantal varianten. Vooral de variant kienen wordt veel (in het zuiden van Nederland) gespeeld. Daarnaast is er ook een bingo variant die je alleen kunt spelen. Deze heet Keno en is oorspronkelijk een Chinees spel. Alle bingo varianten eens uitproberen? Kijk dan eens op de online bingo website van Bingo spelen Online (http://www.bingospelenonline.nl). Via dit online bingo portaal vind je de spelregels van de populairste varianten en online speel mogelijkheden.

Probeer een bingo gokkast

Bingo komt niet alleen online in games terug waarbij je dit leuke spelletje kunt spelen, maar bingo komt ook regelmatig terug in gokkasten. Zo zijn er verschillende leuke bingo gokkasten die bespeeld kunnen worden. Op deze wijze zijn er meerdere manieren ontstaan waarop je bingo kunt spelen. Start met gratis bingo speeltegoed, waarna je kunt overstappen op de betaalde versie van deze game. Of kies voor een van de bingo gokkasten die je via verschillende websites kunt bezoeken. 

Terug naar overzicht