Goedkoop Via onze website kun je goedkope, of soms zelfs gratis, producten scoren. Ook kun je meedoen aan winacties om de gaafste prijzen te winnen.
Gemakkelijk Omdat de winacties, dagdeals en spelletjes allemaal online zijn, kun je meedoen wanneer en waar je maar wilt. Gemakkelijker de beste deals scoren of prachtige prijzen winnen gaat bijna niet.
Betrouwbaar Wij werken alleen samen met betrouwbare partners. Goedkoop of gratis betekent dus ook ├ęcht goedkoop of gratis.

Online kraslot

Voor mensen die wel eens een gokje wagen, zijn krasloten natuurlijk ideaal. Deze zijn vaak niet al te duur en je komt gelijk erachter of je wat gewonnen hebt of niet. Wanneer je deze krasloten gratis krijgt wordt het natuurlijk extra leuk. Wie weet win je wel een heel mooi bedrag met dit gratis kraslot!

Geld verdienen met gratis kraslot loterijen

Krasloten zijn al jaren populair en worden veelvuldig gekocht. Dat komt omdat kraslot loterijen makkelijk zijn en vaak voor een lange prijs aan te schaffen zijn. Zo kun je met een kraslot van €1 vaak al hele leuke prijzen winnen als je geluk hebt! Daarnaast zit je niet aan een vervelend abonnement vast, maar kun je krasloten kopen wanneer je wilt. Er zijn zoveel verschillende soorten krasloten, dat je regelmatig kunt krassen en je toch iedere keer kunt laten verrassen door een nieuw spel!

Hoe werkt een online kraslot

Iedereen heeft wel eens krasloten in de winkel of supermarkt zien liggen en er misschien zelfs al een paar gekocht. Maar wist je dat je tegenwoordig ook online kunt krassen? Het idee is hetzelfde als bij een echt lot, je hoeft alleen niet echt te krassen natuurlijk. Een aantal velden op het online kraslot zijn verborgen en je moet er dan bijvoorbeeld 3 of 4, of soms zelfs allemaal, openmaken om te kijken of je wat gewonnen hebt. De prijzen die er te winnen vallen en hoeveel vakjes je moet opkrassen verschilt per kraslot. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi geld bedrag winnen door een aantal vakjes met het zelfde bedrag of symbool open te krassen.

Pak dus jouw kans met de gratis krasloten die voor jou klaar liggen! Het is zonde om deze gratis kraskans aan je voorbij te laten gaan. Wil jij dus gratis krassen? Kijk dan eens op de website voor een kraslot om direct jouw online kraslot te openen en kans te maken op een te gekke (geld)prijs.

Terug naar overzicht